• Målning  R Måleri startades 1994 och har en gedigen kunskap inom måleri.
    Läs mer…
  • Färgbutik  Vi har ett fullt sortiment med färg & tillbehör från Nordsjö.
    Läs mer…
  • Uthyrning  Vi har alla sorters maskiner till olika ändamål från Byggnadsmaskiner AB.
    Läs mer…

Målning

R Måleri startades 1994 och våra målare har en gedigen kunskap inom måleri. Vi utför alla typer av måleriarbeten med hög service, god kvalité och garanti. Vi hjälper gärna er med råd eller förslag så ni får det ni vill ha. Som målerifirma med lång erfarenhet strävar vi alltid efter att våra uppdrag blir noggrant utförda för att ni ska bli nöjda med slutresultatet. Vi kommer gärna hem till er och lämnar ett kostnadsförslag, självklart utan kostnad. Gå gärna in på www.nordsjo.se för att titta på färg, tapeter och kombinationer m.m.

Då vi ligger beläget i Anderslöv så utför vi arbeten och projekt främst i Trelleborg, Malmö, Skurup, Svedala och Höllviken med omnejd men vi åtar oss och utför jobb över hela Skåne.

Målare utan gränser

Vi brukar säga att inga jobb är för små eller för stora. Oavsett vad det är ni behöver målare till så är vi beredda att ta oss an uppdraget. Vi gör allt från bättringsjobb till stora renoveringar tex villor, lägenheter och lokaler. Skall ni bygga om eller något annat så fixar vi detta med hjälp av andra entreprenörer och på så sätt behöver ni bara kontakta R Måleri för vi sköter resten. Vi tar stolthet i att vara flexibla och att alltid tillgodose våra kunders behov och önskemål, för oss är ingenting omöjligt!

Tänk på att vi dessutom sköter allt pappersarbete vid Rotavdrag. Du beställer jobbet, vi sköter resten! Vi sköter det mesta, tveka aldrig att ta kontakt med oss!

Klicka på bilderna nedan för att se jobb vi gjort.